Украина

У Луиса Адриано дисквалификация на три матча

25 авг 2012 11:47, 0 3443
А Карпаты оштрафованы ны 20 тысяч гривен. Эти и другие решения Дисциплинарного комитета УПЛ представлены вашему вниманию.
1. ФК Ворскла за запалення вболівальниками команди піротехнічного засобу під час матчу 19-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 500 гривень.

2. ФК Динамо за запалення вболівальниками команди піротехнічного засобу під час матчу 19-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 500 гривень.

3. ФК Дніпро за запалення вболівальниками команди трьох піротехнічних засобів під час матчу 18-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 1 000 гривень.

4. ФК Карпати:
а) за масове порушення вболівальниками команди правил поведінки на стадіоні під час матчу 18-го туру Епіцентр Чемпіонату України ( запалили 32 піротехнічні засоби, 5 з яких були кинуті на футбольне поле, та скандували образливі вислови на адресу арбітра матчу) зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 15 000 гривень;
б) за масове порушення вболівальниками команди правил поведінки на стадіоні під час матчу 18-го туру першості молодіжних складів команд ПЛ (вболівальники команди запалили 11 піротехнічних засобів, 2 з яких були кинуті на футбольне поле, що призвело до двохвилинної зупинки матчу, та кидали сніжки на футбольне поле) зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 5 000 гривень.

5. ФК Металіст за запалення вболівальниками команди піротехнічного засобу під час матчу 19-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 500 гривень.

6. ФК Металург Донецьк за неправомірні дії вболівальників команди під час матчу 19-го туру Епіцентр Чемпіонату України (вболівальники команди запалили 2 піротехнічні засоби та скандували образливі вислови на адресу арбітра матчу) зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 2 000 гривень.

7. ФК Оболонь за масове порушення вболівальниками команди правил поведінки на стадіоні під час матчу 19-го туру Епіцентр Чемпіонату України (вболівальники команди запалили 2 піротехнічних засоби, один з яких було кинуто в сектор вболівальників команди гостей, та кидали сніжки на футбольне поле) зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 5 000 гривень.

8. ФК Чорноморець за скандування вболівальниками команди образливих висловів на адресу арбітра матчу 18-го туру Епіцентр Чемпіонату України зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 1 000 гривень.

9. ФК Шахтар за неправомірні дії вболівальників команди під час матчу 19-го туру Епіцентр Чемпіонату України (вболівальники команди запалили 2 піротехнічні засоби, запалили 2 та зламали 6 пластикових сидінь) зобов’язати перерахувати обов’язковий грошовий внесок у сумі 3 000 гривень.

За некоректну поведінку під час матчу 18-го туру Епіцентр Чемпіонату України головного тренера команди Таврія Сергія Пучкова попередити.

Частково задовольнити заявлені вимоги футболіста ФК Іллічівець Олександра Ситника та зобов’язати клуб сплатити на його користь четверту частину грошової винагороди, передбаченої додатковою угодою до контракту у гривнях за курсом НБУ на день оплати. Перенести на наступне засідання розгляд вимоги Ситника щодо компенсації клубом вартості лікування травми (хірургічної операції) у Німеччині.

Зважаючи на вивчення ігрового моменту Експертною комісією ФФУ не розглядати питання про вилучення з поля футболіста ФК Іллічівець Артема Савіна у матчі 19-го туру Епіцентр Чемпіонату України.

За навмисний удар суперника, який не володіє м’ячем, у матчі 19-го туру Епіцентр Чемпіонату України відсторонити футболіста ФК Шахтар Луіса Адріано від участі у змаганнях на 3 матчі (норма Дисциплінарних правил ФФУ прямої дії).

За навмисний удар суперника, який не володіє м’ячем, у матчі 19-го туру Епіцентр Чемпіонату України відсторонити футболіста ФК Оболонь Сергія Рожка від участі у змаганнях на 3 матчі (норма Дисциплінарних правил ФФУ прямої дії).

Відкласти розгляд питання про заяву колишнього футболіста ФК Шахтар Володимира Прийомова щодо виплати клубом заборгованості по заробітній платні, а також компенсації за дострокове розірвання контракту.

Источник: http://fpl.ua

Автор: LeVoR Категория: Украина
Шахтер Д
матчи