Украина

Ощипко: "Хоть и часто бъем пинальти, но нужно чаще"

25 авг 2012 11:59, 0 9773
Защитник и с недавних пор штатный пенальтист Карпат - о прошлой игре с Оболонью, о грядущей встрече с Днепром и о том, как часто львовяне бьют одиннадцатиметровые.
– Пенальті ми в останніх іграх б’ємо часто, але найцікавіше, що їх, коли б арбітри уважно фіксували порушення з боку суперників, мало б бути значно більше. От і в матчі з Оболонню суддя призначив 11-метровий лише в другому таймі, а мав робити це ще до перерви. Причому двічі. Тому виходить, що на точку він вказав, як би, за сумою трьох порушень гравців Оболоні.

– Яке враження у тебе залишилося від матчу?

– Приємно, що виграли. Тішить також той факт, що на полі суперника забили три голи. Думаю, нам це вдалося значною мірою завдяки підтримці наших уболівальників. Я дуже дякую і від себе, і від партнерів усім, хто нас підтримував у цій зустрічі. Окреме спасибі тим, хто спеціально на гру приїхав у Київ. Сподіваюся, у Львові, на матчі проти Дніпра, їх буде в десятки разів більше!

– Наступний суперник дуже серйозний – Дніпро, прямий конкурент у боротьбі за Лігу Європи…

– Так і є. Зараз ми насолоджуємося тим, що обіграли Оболонь. Але цей процес триватиме недовго. І зовсім скоро почнемо готуватися до Дніпра.

Автор: LeVoR Категория: Украина
Карпаты
матчи